Meer grip op je energieverbruik

Woon jij in Brussel? Dan is de My Sibelga app beslist iets voor jou!

Energie neemt een steeds grotere hap uit het huishoudbudget. Geen wonder dat vele mensen zich afvragen of dat niet slimmer kan. Ja dus! Met onze GRATIS verbruiksapp krijg je een helder inzicht in je elektriciteitsverbruik. Makkelijk. Altijd. Overal.

Verneem als eerste wanneer de app beschikbaar is

  • Gratis beschikbaar voor zowel iOS als Android.

  • Niks in te pluggen en geen internet of wifi nodig voor je meter.

  • 100% privacy: je gegevens zijn veilig bij jouw netbeheerder.

  • Onafhankelijk van energieleveranciers, geen commerciële doeleinden.

Je verbruik in een oogopslag

In overzichtelijke grafieken per uur, dag, week, maand en jaar. Ook de overtollige energie van je zonnepanelen die je teruglevert aan het net. Of, als je aan energiedelen doet, hoeveel energie precies is uitgewisseld.

Vrienden, familie of kennissen

Koppel de elektriciteitsmeter van vrienden of familie aan jouw account. Leerzaam, als je jouw verbruik met dat van anderen wil vergelijken. Handig, voor als oma niet meer zo mee is met de moderne technologie...

Vinger aan de pols

Met onze inschatting van je verbruik kom je te weten hoe je ervoor staat. Loop je in de pas, of kan het toch nog beter? Doe de maandelijkse check en blijf je verbruik telkens een stapje voor.

Meterstanden bij de hand

De My Sibelga verbruiksapp houdt automatisch je meterstanden bij. Daar hoef jij je alvast niet meer druk om te maken. Raadpleeg ze waar en wanneer je wil. Zo word je een stuk bewuster van je energieverbruik.

Voordelen van de slimme meter

  • Betere controle en een goed beeld van je stroomverbruik.

  • Een meter voor prosumers en compatibel met verschillende tarieven.

  • De mogelijkheid om deel te nemen aan innoverende projecten.

  • Vereenvoudiging van bepaalde procedures en toegang tot diensten op maat.

Nog geen slimme meter?

Klaar voor het stroomnet van morgen

De energiewereld verandert razendsnel! Van grote energiecentrales naar koolstofarme landschappen met zonne- en windenergie. Die energie wordt vooral lokaal opgewekt, opgeslagen en gebruikt.

Voor zo'n energietransitie zijn slimme meters onmisbaar. Ze helpen jou als klant om je energieverbruik beter te begrijpen en geven ons als netbeheerder belangrijke informatie om het stroomnet efficiënter te beheren. En weet je wat? Dat bespaart kosten voor ons én voor jou.
Pure win-win!